2021 Çelik Kapı Trendleri  | Mehmet Mimaroğlu
8 Ocak 2021

2021 Çelik Kapı Trendleri

Çelik kapılar, yalnızca bir evin karakterini ve tarzını ifade etmekle kalmaz, aynı zamanda değer verdiğiniz her şey için bir koruyucu görevi görür. Dış dünyaya açılan ilk unsur olarak çelik kapının sağlamlığı, güvenliği ve görüntüsü büyük önem taşır. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş çelik kapılar, boyut, renk, malzeme, güvenlik, teknoloji ve diğer unsurlardan bağımsız olarak tamamen sizin istek ve ihtiyaçlarınıza özel olarak tasarlanır. Doores olarak yenilikleri kapınıza getiriyor ve ürünlerimizde 2021 çelik kapı trendlerini takip ediyoruz.

Doğadan ilham alan tasarımların ön planda olacağı trendler, çelik kapı modellerinde ahşap sıcaklığına dikkat çekiyor. Modernliği ve sıcaklığı bir arada sunan ahşap kaplama paneller, estetik olarak ferah bina girişleri sağlıyor.

Kapı kolunda yer alan siyah şeritler de 2021 çelik kapı trendlerine damga vuruyor. Farklı kapı renklerini vurgulamak adına çelik kapılarda siyah detayların kullanılması elegan stilin izlerini yansıtıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da sadeliğin ve ferahlığın simgesi olan beyaz çelik kapı, mekan girişleri ile mükemmel uyum sağlayarak hem ev dışında hem de ev içinde minimalist tarza hayat veriyor.

2021 çelik kapı trendlerinde iki renkli tasarımlar da göze çarpıyor. Hem minimalist hem de yaratıcı görsel seçimler sunan iki renkli çelik kapılar, modern detayları evinde ağırlamak isteyenler için tasarlanıyor. 

Çelik kapı yüzeyinde yer alan motifler, 2021 trendleri ile birlikte oldukça sadeleşiyor. Düz stilin her detayda öne çıkması ile birlikte gelenekselden uzak, daha modern ve sade çelik kapı tasarımlarını görmek mümkün oluyor.

Doores çelik kapı sektöründe uzun yıllara dayanan başarılı referansı ile trend öğeleri kapı tasarımlarına yansıtıyor. Her zevke özel çelik kapı için kendin tasarla hizmeti sunan Doores, çelik kapı tasarımında sınırları kaldırmaya hazırlanıyor.

ilgili yazılar

İLGİLİ YAZILAR
Dores | villa-celik-kapisi-secerken-nelere-dikkat-edilmeli

Villa Çelik Kapısı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Villa çelik kapısı seçerken pek çok farklı ürün seçenekleriyle karşılaşabilir ve tercih konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Doğru çelik kapı seçimi için göz önünde bulundurulması gereken tüm belirleyici faktörleri bildiğinizden emin olun. Bunun için,

Devamı...
Dores | celik-kapi-secmenin-puf-noktalari-nelerdir

Çelik Kapı Seçmenin Püf Noktaları Nelerdir ?

Hem güvenlik açısından hem de görsel anlamda tatmin edici bir çelik kapı seçmek için dikkat edilmesi gereken önemli kriterler bulunur

Devamı...

teklif al

TEKLİF AL

HEMEN SİZİ ARAYALIM

Perakende ve Toplu Proje İşleriniz için bizimle aşağıdaki formu doldurarak iletişime geçebilirsiniz.

hemen teklif al

bayimiz ol

BAYİMİZ OL

GÜÇLÜ ÜRÜN GÜÇLÜ SATIŞ NOKTALARI

Sektöründe Uzman ve Nitelikli Partner Firmalara Bayilikler Vermekteyiz.
İliniz İçin Bayilik Başvurusunu aşağıdaki formu doldurarak yapabilirsiniz.

bayilik başvuru formu

iletişim

İLETİŞİM
fabrika

75 Yıl Mah. (Sultandere) Bulancak Sk. No:10 Eskişehir

haritada göster
TELEFON
0222 234 19 00
0222 234 13 98
showroom

Arifiye Mah.
Atatürk Cad. No:20/A Eskişehir

haritada göster
E-POSTA
info@doores.com.tr
iletişim formu

Soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki iletişim formu aracılığı ile bizimle paylaşabilirsiniz.